Честит първи сняг!

Първи сняг за Зима 2014/15!

Днес, 25-ти октомври 2014 г. зимата деликатно ни напомни за себе си. От небето плахо се понесоха леки снежинки, все още слаби и немощни да покрият земята и дърветата изцяло. Тук-таме малките бели петънца, успяват да се задържат и за малко по-дълго време, но земята все още е топла и успява да ги разтопи. Засега!

Скоро дните ще станат още по-къси, а температурите още по-ниски и тогава, когато отново завали, зимата ще покрие земята с бялото си наметало. Тогава ще настане празник за всички деца - малки, големи и още по-големи. Ще грабнат ските и шейните и всички ще хукнат към пързалките по белите хълмове и пистите. И ще има безгрижни игри в снега, и шеметни спускания със шейни, смях, радост и усмивки по лицата на всички!

И ако днес все още не сте приготвили шейната, това не е проблем! Но е добър повод да я потърсите и да я проверите дали е в изправност - ако има нужда, да поправите това-онова, да я постегнете и да чакате да натрупа снега. А ако все още нямате шейна - разгледайте тук моделите шейни Snowracer или вижте и всички наши останали предложения! При нас ще намерите шейна за всяко дете на възраст от 1 до 99 години!

Честит първи сняг! Пистаааааа!

 

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *