Шейна с кормило SNOWRACER SUPREME GT White

Шейна SNOWRACER SUPREME GT е част от иновативната линия шейни Curve Ski System на шведския производител STIGA. Шейната притежава съвременен дизайн с модерни и запомнящи се линии. Има изключително здрава стоманена рамка в снежно бял цвят, с която ще се слеете в белия пейзаж.

Кормилото, ските и седалката са изработени от качествена пластмаса, която запазва здравината и свойствата си дори и при ниските зимни температури на скандинавския Север. Ските на шейната са с двустранни върхове – отпред и отзад. Предната ска е с извит и разширен връх за подобрена маневреност. Стандартно, предната ска е закачена с пружина за рамката – ако по време на спускане паднете от шейната, тя ще завърти кормилото настрани и шейната ще спре. Това ще ви спести непредвидени дълги разходки по пистата, а и ще можете да се насладите на спускането и в останалата част от трасето. Воланът е ергономичен, със зони за удобно и сигурно захващане. При всяко спускане се налага и да намалявате скоростта – спирачките се намират под кормилото и се натискат най-удобно с колена.

Макарата за автоматично навиване на въжето е аксесоар, който влиза в серийното оборудване за модела – удобство за което най-често ще се сетите, когато застанете на върха и се чудите как да хванете въжето, за да не се закача и пречи на маневрирането с кормилото. Стандартно за модела е поставен и амортисьор на кормилото, с което спускането ви ще бъде още по-комфортно.

Шейна SNOWRACER SUPREME GT тежи малко повече от 6 кг и е с размери 87 х 44 х 60 см. Максимално препоръчителното натоварване според производителите е 75 кг. Шейната е предназначена за деца над 5 години.

Цена на шейната: 279 лв