Класическа шейна с кормило Snowracer - жълта

STIGA създава първите модели на класическа шейна Snowracer CLASSIC през далечната 1965-та година и оттогава досега те са визитна картичка на компанията. Класическата шейна с кормило в линията Snowracer се отличава със запомнящ се силует и изчистени линии. Скандинавският дизайн е повече от очевиден – всичко е по спартански просто, но също така удобно и функционално!

Рамката е изработена от изключително здрава шведска стомана, за която всеки е чувал какви качества притежава! Пластмасата от която са изработени кормилото, ските и седалката е висококачествена и запазва здравината и свойствата си дори и в условията на силния скандинавски студ.

Вариантът с жълта рамка Snowracer CLASSIC Yellow е ясно различим в белия снежен пейзаж. Стандартният модел е снабден с въже за дърпане на шейната. Препоръчваме Ви да добавите и един практичен аксесоар – макара за автоматично навиване на въжето.

Класическият модел шейна STIGA Snowracer CLASSIC тежи малко повече от 6 кг и е с размери 87 х 44 х 60 см. Максимално препоръчителното натоварване според производителите е 75 кг. Шейната е предназначена за деца над 5 години.

Производството на модела е прекратено от 2019 г.