Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Шейна Snowracer ULTIMATE PRO Red

Шейна с кормило Snowracer ULTIMATE PRO Red

Част от иновативната линия шейни Curve Ski System, шейната Snowracer ULTIMATE PRO притежава съвременен дизайн с модерни и запомнящи се линии. Има изключително здрава стоманена рамка в огнено червен цвят, силно контрастираща на белия сняг. Скочете на шейната Snowracer ULTIMATE PRO и ще се почувствате като шампиони в своето червено зимно “Ферари” по белите писти!

Кормилото, ските и седалката са изработени от качествена пластмаса, която запазва здравината и свойствата си дори и при ниските зимни температури на скандинавския Север. Ските на шейната са с двустранни върхове – отпред и отзад. Предната ска е с извит и разширен връх за подобрена маневреност. Стандартно, предната ска е закачена с пружина за рамката – ако по време на спускане паднете от шейната, тя ще завърти кормилото настрани и шейната ще спре. Това ще ви спести непредвидени дълги разходки по пистата, а и ще можете да се насладите на спускането и в останалата част от трасето. Воланът е ергономичен, със зони за удобно и сигурно захващане. При всяко спускане се налага и да намалявате скоростта – спирачките се намират под кормилото и се натискат най-удобно с колена.

Макарата за автоматично навиване на въжето е аксесоар, който влиза в серийното оборудване за модела – удобство за което най-често ще се сетите, когато застанете на върха и се чудите как да хванете въжето, за да не се закача и пречи на маневрирането с кормилото.

Шейната STIGA Snowracer ULTIMATE PRO тежи малко повече от 6 кг и е с размери 87 х 44 х 60 см. Максимално препоръчителното натоварване според производителите е 75 кг. Шейната е предназначена за деца над 5 години.

Цена на шейната: 239 лв