Шейна Snowracer KING SIZE GT

Шейна с кормило Snowracer KING SIZE GT

Запознайте се с “Ролс-Ройс”-ът на шейните с кормило – Snowracer KING SIZE GT е наистина впечатляваща! Както и да погледнете към нея, тя е “кралска” във всяко едно отношение! Впечатляващи са размерите на шейната, впечатляващо е и максималното натоварване, което може да поеме – цели 120 килограма!

Част от иновативната линия шейни Curve Ski System, шейната Snowracer KING SIZE GT притежава неоспоримото качество да удвоява удоволствието от спускането – на нея спокойно можете да седнете двама и да се спуснете по пистата без притеснения за тежестта ви! Шейната има удължена и усилена рамка в приятен бял цвят, който ще ви помогне да се слеете със снега по пистите.

Кормилото, ските и седалката са изработени от качествена пластмаса, която запазва здравината и свойствата си дори и при ниските зимни температури на скандинавския Север. Ските на шейната са удължени, за да поемат и разпределят по-голямата тежест и с двустранни върхове – отпред и отзад. Седалката също е удължена, за да може а седнат спокойно двама души. Предната ска е с извит и разширен връх за подобрена маневреност. Стандартно, предната ска е закачена с пружина за рамката – ако по време на спускане паднете от шейната, тя ще завърти кормилото настрани и шейната ще спре. Това ще ви спести непредвидени дълги разходки по пистата, а и ще можете да се насладите на спускането и в останалата част от трасето. Воланът е ергономичен, със зони за удобно и сигурно захващане. При всяко спускане се налага и да намалявате скоростта – спирачките се намират под кормилото и се натискат най-удобно с колена. Като допълнение, на кормилото е поставен и амортисьор, който ще обира неравностите и ще направи спускането ви още по-комфортно.

Макарата за автоматично навиване на въжето е аксесоар, който влиза в серийното оборудване за модела – удобство за което най-често ще се сетите, когато застанете на върха и се чудите как да хванете въжето, за да не се закача и пречи на маневрирането с кормилото.

Шейната STIGA Snowracer KING SIZE GT тежи около 9 кг и е с размери 140 х 50 х 24 см. Максимално препоръчителното натоварване според производителите е 120 кг. Шейната е предназначена за деца над 5 години.

Цена на шейната: 389 лв