Шейна Snowracer CLASSIC Black

Класическа шейна с кормило Snowracer - черна

STIGA създава първите модели на класическа шейна Snowracer CLASSIC през далечната 1965-та година и оттогава досега те са визитна картичка на компанията. Класическата шейна с кормило в линията Snowracer се отличава със запомнящ се силует и изчистени линии. Скандинавският дизайн е повече от очевиден – всичко е по спартански просто, но също така удобно и функционално!

Рамката е изработена от изключително здрава стомана – всеки е чувал за качеството на “шведската стомана”! Кормилото, ските и седалката са от качествена пластмаса, която запазва здравината и свойствата си дори и при ниските зимни температури на скандинавския Север.

Вариантът с черна рамка Snowracer CLASSIC Black се откроява добре, контрастирайки в белия снежен пейзаж. Стандартният модел е снабден с въже за дърпане на шейната. Препоръчваме Ви да добавите и един практичен аксесоар – макара за автоматично навиване на въжето.

Класическият модел шейна STIGA Snowracer CLASSIC тежи малко повече от 6 кг и е с размери 87 х 44 х 60 см. Максимално препоръчителното натоварване според производителите е 75 кг. Шейната е предназначена за деца над 5 години.

Производството на модела е прекратено от 2019 г.