Запознайте се със Snowracer

Идеята за създаване на бързата шейна с кормило Snowracer се появява за първи път през 1965-та. Като база за нея е използвана друга, ръчно изработвана още от 1944-та година от STIGA шейна с кормило наречена “BOGGI”.

Комбинирането на здрава метална рамка с пластмасови ски създава една нова и изключително бърза шейна от най-високо качество, която задава стандартите за десетилетия напред – на бял свят се появява Snowracer! В магазините тези шейни ще се появяват няколко години по-късно – първите от тях могат да бъдат закупени през 1972-ра. Оттогава досега, бързите шейни Snowracer са обект на непрекъснато развитие, подобрение и обновяване, а компонентите им се изработват само от висококачествени материали. Днес, моделите шейни Snowracer Curve Ski System и Snowracer SX се изработват по най-високите възможни стандарти за качество. STIGA проектира и изработва всеки модел така, че да отговоря и на най-тежките изисквания за бързина и безопасност при спускане по стръмните снежни склонове, независимо дали сте начинаещ или професионалист!

От появата си през далечната 1965-та до днес – 50 години по-късно, класическата шейна STIGA Snowracer определя стандартите за качество, дизайн и иновации при шейните с кормило от най-висок клас! Няма друга толкова легендарна шейна с кормило, защото Snowracer е само един! Snowracer е оригиналът!